Lähiopiskelua 5/2020

Torstai 14.5.2020

Torstai 14.5.2020

Takaisin kouluun!

Kokoontumispaikkana meillä on JOKA AAMU sama pihakentän puolisko, joka on merkattu luokkamme tunnuksella. Niin kuin kuvasta näkyy TURVAVÄLIT on pidettävä heti. Kiva on nähdä kavereita, mutta jutellaan sopivalla etäisyydellä eikä halailla😥. Sieltä siirrytään OPEN JOHDOLLA omaan luokkaan meille varatusta ovesta.

Takit ja kengät viedään luokkaan omalle paikalle, jottei käytävälle muodostu liikaa ruuhkaa. Kädet pestään huolellisesti joka puolelta ennen omalle paikalle menoa niin, että saipppua vaahtoa. Huuhdellaan kädet lämpimällä vedellä ja kuivataan huolellisesti. Jonoa syntyy näissä käsienpesu tilanteissa väistämättä, joten turvaväli on huomioitava aina.

Vessa, jota lapset käyttävät on yläkerrassa "kuvis-käytävällä".

Ruokailuajat ovat meillä päivästä riippuen jo klo 9.45 tai klo 10.05. Maanantaina voisi olla viisasta ottaa mukaan vaikkapa pillimehu, jonka voi juoda kahdentoista jälkeen. Hygienia-syistä en suosittele muita eväitä. Luokassa on myös vältettävä turhaa liikkumista, joten pillimehu on kätevä juoda omalla paikalla ja viedä tyhjä purkki roskikseen välitunnille tai kotiin lähtiessä.

Lasten kanssa harjoittelemme uusia käytänteitä nyt päivittäin. Tässä  kuitenkin tärkeimmät ohjeistukset näin alkuun. Vielä muistutan, ettei vähääkään sairaana ole mahdollisuutta tulla kouluun.

Kirjat siis mukaan ja tekemättömät monisteet. Tehdyt monisteet saa laittaa ihan roskikseen tosin poikkeuksena tänään "kuvasta kirjoittamis- moniste", jonka kerään tarkistusta varten.

Nähdään!

🤩J-ope

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS