Etäopiskelua6

Tiistai 5.5.2020

Hyvää huomenta 2a!

Nyt on aika väsätä äitienpäiväkortti ja pikku yllätys, ettei homma jää viime tippaan.

Sivulta "K-äidit 2A" löytyvät ohjeistukset äitienpäiväaskarteluun. Siitä saat tänään aloittaa. Eli tee heti alkuun askartelut kuntoon. Arvelisin, että kotoa löytyy liimaa, koska sitä on aiemminkin tarvittu. Muut tarvikkeet oletkin jo saanut ennemmin.

Matikassa tehdään kertausmoniste kilogrammoista ja grammoista (vain monisteen tämä puoli). Kirjoitusmonisteessa luokitellaan erisnimet oikeisiin laatikoihin. Muista kirjoittaa erisnimet isolla alkukirjaimella. Tänään kirjoitetaankin maailman parhaalla käsialalla🤩. lähetä VAIN matikan monisteesta minulle KUVA👍. Erisnimi-monisteesta lähetän oikeat vastaukset puolen päivän jälkeen.

Päivän päätteeksi lue kahteen kertaan "K-äidit 2A"-sivulta runo. Sehän olisi aika kiva runo kirjoittaa myös äitienpäiväkorttiin. Jos kirjoitat runon korttiisi, muista kirjoittaa runon loppuun myös runoilijan nimi.

Perjantai 24.4.2020

Open esitys: Arvaatteko, kuka on kuvassa🤗?

Huomenta🤩!

Perjantain voit aloittaa lukemalla ääneen lukukappaletta "Taistelu vedessä" sivulta 136 MINUUTIN ajan. Videoi lukeminen ja lähetä minulle. Jos aikaa on vielä jäljellä, siirry sivulle 137. Ei haittaa, vaikka aika loppuisi kesken virkkeen.

Meet-tunti on klo 9.30. Olkoon se vaikkapa esitystunti🙂. Pakko ei ole mitään esitellä, mutta voi vaikkapa kertoa jonkun kivan jutun, mikä on itselle tapahtunut. Lähiopiskelijatkin ovat mukana.

Tänään saat vielä tehdä mittausjuttuja, lukea open lempisadun ja kuunnella, mitä Ella ja kaverit lentokentällä touhuavat.

Torstai 23.4.2020

Huomenta reippaat koululaiset!

Alkuun saat katsoa matikkaan liittyvää opetusvideota. Katso seuraavaksi Millin s.170-171 ohjeistus. Kun olet tehnyt aukeaman, lähetä opelle KUVA👍.

Lukukirjan työkirjasta on seuraavaksi kirjoitustehtävä.

Uskonnossa on aiheena pelko. Ihmisellä voi tosiaan olla kaikenlaisia pelkoja. On tärkeää saada jutella niistä jollekin aikuiselle. Usein pelko helpottuu puhumalla. Jotkut kertovat murheitaan myös Taivaan Isälle. Tuttuun lauluun "Jumalan kämmenellä" liittyy tehtävä, jonka voit tehdä, kun olet kuunnellut laulun. Myös Maukka ja Väykky pohdiskelevat tänään pelkoon liittyviä asioita.

Päivän päätteeksi saat mittaustehtävän, josta ehdottomasti haluan KUVAN👍.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS