Äitienpäiväkortti

Äitienpäiväkortti sisältä

Liimaa kortin sisälle Minun äitini on-moniste. Ota selvää salaisesti äidin lempiväri ja väritä sanasokkelosta viisi sinun äitiisi liittyvää sanaa äidin lempivärillä. Puuvärillä on nyt hyvä värittää niin sana jää parhaiten näkyville. Kirjoita lisäksi kortin sisälle onnittelutoivotukset ja vaikkapa joku kiva runo. Muista myös oma nimi🙂.

Tässä vinkiksi muutamia sanoja vaaka -ja pystyriveiltä🤗

Mitäs muuta keksittäis

https://pin.it/1TDsQav

Nyt kun lahjaa on vaikea tehdä, niin saat äidin kanssa vähän kilpailla😉. Kortissahan on perhonen ja perhonen on jossain kehityksensä vaiheessa toukka. Siispä laitetaan pystyyn toukan juoksukisat!

Katso linkin video. Mittaile antamistani väripapereista suikale, jonka mitat löytyvät alla olevasta kuvasta. Taittele ja leikkaa toukka videon ohjeen mukaisesti. Merkitse sydän kolmannen ja neljännen taitoksen väliin. Sydämellä on tärkeä osuus, koska juuri siihen kohtaan täytyy pillillä puhallella. Tarvitset siis myös tavallisen juomapillin. Videosta näet, miten toukan kuuluu edetä. Puhalla siis lyhyitä puhalluksia sopivalla voimakkuudella. Voitte kisata vaikka koko perheellä. Tee ainakin kaksi toukkaa ja varaa kisaa varten tarpeellinen määrä pillejä. Keksi, miten paketoit toukat ja pillit ja anna ne samalla, kun annat kortinkin. Keksittekö kisailuun omia sääntöjä🙂?

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS