Etäopiskelua4

Keskiviikko 6.5.2020

👍Huomenta!

Tulivatkos kortit valmiiksi😉? Varmaan saitte hienoja aikaiseksi, kun olette niin taitavia.

Aloita tänään hommat LUKUSEIKKAILU-kirjan sivuilta 26-27.  Aukeamalla on monenmoista tehtävää. Lähetä KUVA S.27👍.

Tee EILISESTÄ MATIKAN MONISTEESTA toinen puoli.

Kuuntele ja harjoittele KEVÄTPURSI-laulua, ja lauluhan löytyy tältä samalta sivulta, kun rullailet alemmaksi.

Saat myös KUUNNELLA, miten Ellan ja kavereitten konserttireissu sujui. Jos ääni ei kuulu, kun olet avannut linkin, klikkaa vielä videon kuvaa, niin pitäisi kuulua.

Muista, että pidän Meetin auki, jos sinulle tulee kysyttävää. Älä arkaile pompsahtaa mukaan.

Tee jossain vaiheessa päivää LIIKUNTATEHTÄVÄ: mene pihalle tai metsään ja kosketa niin montaa puuta kuin oma ikäsi on kerrottuna kolmellađŸ€©.

Lukukirjan työkirja s.26-27

Lue Santun autokorjaamo-kertomus ensin kahteen kertaan läpi. Tarkkaile sivujen 26 ja 27 kuvia ja tee sivun 26 tehtävä. Lue tekstiä uudelleen niin monta kertaa kuin on tarpeen, että osaat vastata oikein-väärin väittämiin. Viimeiseen tehtäväänhän vastataan kokonaisilla virkkeillä.  LOPUKSI alleviivaa tekstistä yhdyssanat. Lähetä opelle KUVA S.27👍.

Matikan moniste

Matikan monisteessa jokaisen hahmon alapuolella on laskujen vastaus. Piirrä kunkin hahmon laskureitti hahmon oman vastauksen mukaan. Saas nähdä, minkä linnun luo esimerkiksi Olli päätyy. Ollin laskuista täytyy tulla aina vastaukseksi 82. Ole tarkkana onko lasku plussaa vai miinusta🙂.

Kuuntele, mitÀ Ellalle ja kavereille tapahtuu konsertissa

PidÀ vielÀ lauluhetki. Laula kovasti ainakin KevÀtpursi-laulun kertosÀkeistössÀ!

Maanantai 4.5.2020

Iloista toukokuuta!

Nyt ei enää opeopesta löydy opetusvideoita, mutta Meet on auki joka päivä klo 9.15-9.50 sekä 10.20-10.50. opetushetkiä varten. Eli jos et ymmärrä jotain tehtävää, pompsahda Meettiin kysymään. 

Tämän päivän ohjelmassa on MILLISTÄ sivut 178-179. LUKUKIRJAN TYÖKIRJASSA treenaillaan vielä aakkosjärjestystä sivuilla 67-68

Kuuntele KEVÄTPURSI-laulu ja laula mukana. Lauluhan löytyy tältä samalta sivulta.Saamme sitten yhdessä laulaa sen oikein mahtavasti, kun tulette kouluun parin viikon päästä.

Lue vaikkapa ILTASADUKSI tai päivän mittaan tuttu satu porsaista ja sudesta.

Huomenna askarrellaan äitienpäiväkortti ja vähän muutakin😉.

Siirry nyt tekemään matikkaa. Lähetä opelle tehdystä matikan aukeamasta kuva👍.

Maanantai 27.4.2020

Huomenta!

Toivottavasti nukuit hyvin ja olet pysynyt terveenä.

Tänään pidän avoimen MEET-TUNNIN KLO 9.15-9.55. Lue ensin koko tämän päivän ohjeistus läpi. Katso myös video. Jos joku kohta jää sinulle epäselväksi, voit tulla Meet-tunnille kysymään lisäohjeita. Hyväksyn sinut sitten tapaamiseen.

Tänään voit jo valmistautua huomisen tiistain kertotaulukokeeseen. Tarkoitus olisi päästä kertotaulu läpi ennen kesälomaa. Joillakin läpi-meno on jo ihan lähellä👍

Perjantai 17.4.2020

Kylläpä nyt jännittää, kun tänään kokeillaan ensimmäistä kertaa Meet-tapaamista (klo 9.30).

Tänään on kertotaulukoe, jossa on aikaa 6 min. Tee koe taas, kun aikuisella on sopiva hetki ottaa tuo aika. Ensin teet taas lyijykynällä ja loput värikynällä. Kokeesta KUVA minulle tarkistettavaksi👍.

Lukukirjasta luette s.142 laulun sanat ensin kaksi kertaa läpi ja sitten voitte kuunnella laulun videolta. Voit kuunnella laulun useampaan kertaan ja tässä on kyllä niin hyvä melodia, että et pysty hillitsemään itseäsi vaan lauleskelet sitä koko päivän😉.

Englannissa saat ensin kuunnella kotiin liittyvää sanastoa ja sen jälkeen voit kirjautua oppilaan maailmaan tekemään digitehtäviä kohdasta "Jump in, Home".

JA SITTEN LAULETAAN👍🏻🎶▶️

Torstai 16.4.2020

Ohjelmassa tänään on matematiikkaa, lukemista, tutkimista ja kirjoittamista. Katso taas videot ensin huolellisesti ja ala sen jälkeen hommiin.

Millissä vielä kerrataan vanhoja juttuja sivulla 156.

Lukukirjan työkirjasta tehtävänäsi on sivulta 60 tehtävä 3. Lisäksi tarvitset "tutkimusmonisteen", johon piirrät ja kirjoitat kodistasi löytyviä tavaroita, jotka ovat yhdyssanoja. Lähiopetuslaiset tekevät saman tehtävän koulua tutkien.

Lue lopuksi linkistä aukeava satu👍.

Keskiviikko 15.4.2020

Tänään keskiviikkona ohjelmassa on Millistä kertausta sivulta 154 ja lisäksi sivu 155. Lukukirjasta luetaan Pomon kisa-aamusta sivulta 133. Lukukirjan työkirjasta  tekemistä löytyy sivulta 155 ja sieltä tehtävä yksi.

Lue lukukirjasta sivu kahteen kertaan ja sen jälkeen lue videolle vielä ääneen ja lähetä whatsapp-viestinä video opelle kuunneltavaksi. Voit itse olla videolla näkyvillä tai videossa voi olla nähtävissä vain lukemasi teksti...tai molemmatđŸ€©.

Katso ja kuuntele video-ohjeistukset. Tehtävien tekemisen jälkeen tai tehtävien välissä voit ottaa kissamaista taukojumppaa. Voit hiljentää videon musiikin tai vaikka tehdä liikkeet ilmankin musiikkia.

Kuuntele lopuksi tuttu satu😉.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiÀ jÀljellÀ: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdÀ oma kotisivu. MinÀkin tein! Se on helppoa ja sitÀ voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS