Kotikulta 3

Pihalla on plusasteita 15 ja sisätilat kylpevät auringonvalossa. Mahtavaa tämä kevään esiinmarssi! Appiukkoni on tehnyt kuvassa olevat tuolit aikoinaan Ilmajoen puutyökoulussa. Yllättävän hyvässä kunnossa olevat tuolit kunnostettiin "Pikkupellavassa", jossa ne saivat mm. uudet päälliset.
Vanhat valokuvakehykset ovat mielestäni ihastuttavia! Kirpparilta löytämääni kehykseen laitoin villapuseron ohjeen, jonka äitini oli kirjoittanut. Mahtoikohan neule tulla valmiiksi!
Ihana 50-vuotislahja on lapsuudenkodin peruja (Nanny Still/"Grapponia").
Olivian ja mummin yhteinen puuha😊
Sauna ennen...

Mieheni innostui saunan ehostamisesta. Saunapaneelit olivat jo aikaa nähneet ja lauteillekin teki hyvää "kasvojen pesu".  Liikkeelle lähdettiin rennolla otteella, koska toinen vaihtoehto olisi ollut paneelien vaihto ja lauteitten uusiminen tai ainakin hionta. Mieheni hioi seinät ja katon sekä koneella että käsin hiomapaperilla, mikä olikin homman rasittavin osuus :) .

Annoin miehelleni vapaat kädet(!!!) suunnitella saunan värimaailman. Käsittelimme siis lauteet harmaalla Supi saunavahalla ja mieheni maalasi mustalla saunavahalla itse saunan kahteen kertaan. Lauteet  hoitelimme vain kertaalleen, mutta kriittisimmät kohdat pariin kertaan. Haasteellista oli se, kun saunassa oli eri puumateriaaleja, joihin vaha tarttui erilailla. Olemme kuitenkin tyytyväisiä lopputulokseen. Vaihdamme vielä kiuaskivet ja sitten saunomaan!!

...ja jälkeen.
Kevät❤️

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS