Päiväkirjan jatko-osa

31.03.2014

Minulla oli niin ihanaa seuraa tänään päiväkahvilla! Ei voisi kyllä parempia työkavereita itselleen toivoa. Täytyy peiliin katsoa ja tarkasti, ellei näitten naisten kanssa tule toimeen😀. Nuorin vieras oli kahden kuukauden ikäinen 💋. Kuvasta näette  miten pätkiskakku maistui. Tyypillinen kalorienpuolitusväline toki otettiin heti käyttöön...

Mieheni on matkustanut tänään 700km bussissa, jonka varusteisiin ei kuulu ilmastointia. Kuumuuteen kuulemma tottuu. Kilometrien taistelu kannatti, sillä vastassa oli ehkä afrikkalaisen mittapuun mukaan luksushotelli oikeasti käyttöön tarkoitettuine uima-altaineen. Ensi-pulahdus tuntui varmaan ruhtinaalliselta!

Tässä muutama kuva, miten hommia hoidetaan afrikkalaiseen malliin...

Ruokailemaan siirryttiin poliisiautolla...
Kivat korut
Luksusta

01.04.2014

Aprillia syö silliä ja niin edelleen. Yllättävän vähän lapset olivat jättäneet "läksynsä tekemättä" tai "unohtaneet" kirjansa kotiin. Me opet sen sijaan aprillasimme oikein kunnolla. Menimme toistemme tunneille aamu kahdeksalta ja kerroimme, että opettaja on nyt vaihtunut. Itse vaihdoin luokkaa  yläkouluikäisten pienluokkalaisten open kanssa. Kerroin, että  opetushallituksesta oli tullut määräys, että pitäisi opettaa eri-ikäisiä oppilaita ja minähän yleensä opetan pieniä. Sanoin kokeilun kestävän pari päivää. Matikan tunti piti saada käyntiin, ja odotin kovasti, että rehtori kuuluttaisi opet omiin luokkiinsa ja kertoisi, että aprillipilaa koko juttu! Kuutuuksen tultua oppilaitten hämmästys oli melkoinen ja naurua riitti. Meidän opettajien mielestä tämä oli tosi hauska pila😋.

Vietin iltaa Taivaallisten asioitten ympärillä, kun olin kahden ystävän kanssa solu-illassa.

Osa Afrikan matkaajista on lähtenyt koti Suomea kohti, mutta mieheni jatkaa vielä loppujen kanssa lomailua Kapkaupungissa, mikä on kuulemma tosi kaunis kaupunki. Toivon sieltäkin hyvää kuvamateriaalia🙂.

Kuulemma joku paikallinen humppabändi😊

02.04.2014

Keskiviikkoinen uimareissu Seinäjoella on takana. Olivia odottaa jo, että pappakin olisi uintireissulla mukana. Papalla ja Ompulla on yleensä uimahallissa omat jutut, joita mummi ei voi korvata🙂. No, ensi keskiviikkona pappakin on kotiutunut reissultansa. Ostin Ompulle ajankohtaisen puuhakirjan tuliaisina, ja hän liimasikin  jo uimahallissa muutaman tarran.

Kivoja kuvia olen saanut Afrikasta ja liitänkin niitä taas tähän tekstin päätteeksi. Muutamat olivat vuokranneet auton ja lähteneet kiertelemään Kapkaupunkia. Miehenikin oli ajanut vasemmanpuoleisessa liikenteessä vaihdekeppi vasemmalla ja vilkku oikealla...oli ollut kuulemma jännä kokemus! Keli on ollut tosi sopiva Suomi-pojille:hieman yli 20astetta.

03.04.2014

Vanhempainvartit ovat olleet hyvää ajankulua näinä "yksinäisinä" viikkoina. Tänään sain viimeiset vartit hoidettua. Sehän on ilmaista työaikaa, mutta varsinkin pienempien lasten kanssa tällainen kodin ja koulun yhteistyö tuntuu opellekin tärkeältä ja hyödylliseltä.

Mieheni on tulossa siis lauantaina...yllätys oli iloinen, koska tosiaan luulin hänen tulevan vasta sunnuntaina.  Tänään on Kapkaupungissa ollut lämmin päivä. Retki Pöytävuorelle oli ollut onnistunut ja reissusta onkin upeita kuvia.

Edellisenä iltana porukka oli mennyt syömään paikkaan, jossa oli ollut live-bändi. Kuorolaiset olivat vihjanneet, että heidän porukassaan on myös rumpali. Niin oli meidän Matti päässyt soittamaan afrikkalaisten poikien kanssa! Video tilanteesta nähtävissä sivulla "Afrikan valloitus"

 

04.04.2014

Vielä sain viestin Afrikasta Johannesburgista. Suomen aikaan kymmenen huitteilla illalla lähtee pitkä yölento Müncheniin. Kotimaassa matkalaisten pitäisi olla puolenpäivän aikaan. 

Tänään koulun päivänavauksesssa oli aiheena aika ja mitä tarkoittaa sanonta "odottavan aika on pitkä". Minä tiedän kyllä todella tarkkaan tällä hetkellä, mitä tuo vanha tuttu sanonta tarkoittaa🙂. Kovasti odotan, että ilta vaihtuu yöksi ja, että aamu alkaa sarastaa ja, että iltapäivä olis jo!! Täytyy keksiä vielä jotain puuhaa...pinterestissä vois käydä ja styleroomissa ja ja...vois tietty mennä kerrankin ajoissa nukkumaan🤩.

05.04.2014 Kehä on umpeutunut! Muutaman kommervenkin jälkeen sain mieheni takaisin❤️. Kotiin paluun päivän sää oli jo hurjan keväinen ja lämmin eikä lähtöpäivän lumitolloista ollut tietoakaan. Ihan vähän vihertää jo!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
26.03 | 16:54

Hei! Onpa hienoja. Onku sulla kaavaa jakaa meille muille :)?

...
29.11 | 23:52

felicidades son muy ingeniosos

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS