Kylässä

Kyläily on ihanaa! Kannatan yllätyskyläilyjä senkin uhalla, että oma huushollini olisi vähemmän edustavassa kunnossa yllätysvieraiden soittaessa ovikelloa🙂. Kyläpaikoista saa kivoja uusia sisustus-ja tuunausideoita samalla, kun vaihdellaan kuulumisia ja parannetaan maailmaa.


 

Nilsiässä

Valoisan lukunurkkauksen pöydässä oli "pitsinen" reunus ja päällä kasa kirjoja sadepäiviä varten.

Vierailimme ystäväperheen kesäpaikassa Nilsiässä. Heillä oli menossa rouvan lapsuudenkodin remontointi, jota jatketaan aina, kun palataan Suomeen Ruotsista. Ihastuttava koti toi tuulahduksen lapsuuden kesistä! Talon arvokkuus näkyi mm. esiin kaivetuissa hirsissä ja kauniissa sormipaneeleissa.

Aika kului nopeasti jutustellessa runsaitten ja herkullisten tarjoilujen äärellä🙂 .

Perheen emäntä oli keksinyt laittaa ikkunan tilalle hyllyn kauniita sinivalkoisia lautasia varten.
Vierailimme veljeni luona saatuamme synttärikutsun. Perheen nuoriherra täytti 11 vuotta. Jälleen kerran hämmästelimme ajan kulumista! Veljeni vaimolla on ihastuttava sisustustyyli! Nämä kyläilyt saavat aikaan sisustusvimman...vähintään uudet sohvatyynyt olisi kivat...ehkä kukkia pöydälle...😊
Vanhimman tyttäremme kotona Marimekko kuuluu olennaisena osana sisustukseen. Yhteistyömme toimii niin, että hän suunnittelee ja minä ompelen 😄. Taulun värkkäsimme mieheni kanssa. Nukenrattaat ovat tyttäremme vanhat, ja niin hyväkuntoiset, etten raaskinut laittaa niitä kiertoon...ja nythän niillä jo leikkiikin tyttärentytär 4v.
Myös olohuoneesta löytyy suomalaista designia...

 Kollegan perheen nuorimmainen pääsi ripiltä viikonloppuna ja me naisopet pääsimme "rääppiäisiin". Oli niin ihanat tarjoilut pöydässä! Tiedossa oli, että perheen tyttäret ovat liikunnallisesti ja taiteellisesti lahjakkaita, mutta heiltä onnistuu kyllä leipominenkin. Ripiltä päässyt neiti oli mm. itse leiponut täytekakut juhlaansa. Tämä kakku oli kaunis sekä päältä että sisältä: taitavasti tehty rusetti kakun päällä ja soma helmikoristelu reunalla, ja sisällä kahta erilaista moussea...ei voi olla herkullisempaa!

Teemavärinä juhlissa oli vaaleanpunaisen eri sävyt, mikä oli tietysti kukka-asetelmissakin otettu huomioon🙂.

Kävin ystäväni luona sunnuntain ratoksi päiväkahvilla. Olohuoneen lasisen sohvapöydän alatasolla on mainio lehden muotoinen astia. "Lehdestä" tulee kiva varjo valkoiselle tasolle. Lehti näyttäisi hyvältä myös seinällä. Ikkunaverhot olivat kyllä aikoinaan uskomaton löytö!

Mukavaa postia ilmestyi postilaatikkoon noin kuukausi sitten. Saimme kutsun mieheni veljenpojan ja hänen tyttöystävänsä kihlajaisiin. Mielestäni on upeaa aina, kun nuoret haluavat osoittaa, että ovat tosissaan toistensa suhteen ja haluavat sitoutua toisiinsa. Ihastuttava pari!

Sulhon äiti on varsinainen jauhopeukalo, joten näihin kyläreissuihin kannattaa varustautua ihan tyhjällä vatsalla🙂. Tällä kertaa täytekakun oli tehnyt sulhasen täti, joka oli maukkaan kakun lisäksi    loihtinut aivan ihastuttavat koristeet kakun päälle.

Kukkaloistoa kummitytön ylioppilasjuhlissa! Ihanat juhlat ihastuttavassa kodissa...ja mikä tarjoilu!
Appivanhempien mökillä juhannuksena. Kello on 00.23.

Pääsimme kyläilemään Jyväskylässä, kun nuorin kummilapsistamme vietti rippijuhliaan. Perheen emäntä värkkäillee itse kotiin kauniita yksityiskohtia. Kahdesta armeijan kuljetuslaatikosta on koottu mainio sohvapöytä. "Pöytä" oli muistaakseni ennen turkoosi, mutta sai uudessa kodissa raikkaan valkoisen pinnan. Eteisaulan valaistus hoituu mm. kolmella kattovalaisimella, joihin rouva oli tehnyt somat varjostimet.

Tunnelmallinen koti on valmiina vastaanottamaan juhlavieraita.

 Nuorin tyttäremme muutti kesällä uuteen vastaremontoituun kotiin. Opiskelut ovat takana ja työt englannin kielisessä leikkikoulussa alkoi. Kodista huomaa, että lempiväri on vihreä :) .

Ihana vanha vihreä tuoli on saatu mummalta ja paapalta.
Ihastuttava vierailu kauniissa Anttilan perheen kodissa! Saimme nauttia runsaan ja herkullisen aamiaisen, kun isäntäperhe oli oivaltanut, että lauantaiaamuna voisivat monetkin ehtiä kyläilemään. Oli ilo vierailla kauniissa ja avarassa kodissa. Lasten taideteokset seinillä kruunasivat vierailun!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Heidi | Vastaa 09.02.2014 12.51

Kiitos käynnistä! Kiva, että pääsitte - vieraat tekevät juhlan. Aika kuluu aivan liian nopeaan. Nää on muuten ihanat sivut, opekollega kiittää! 😊

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS