Keittiöremontti

Tähän sivulle olen kerännyt kuvia keittiöremontistamme. Remontti tehtiin elo-syyskuulla 2016. Muutimme uuteen kotiimme vuonna 1998, jolloin pyökin sävyä tuli niin lattiaan kuin keittiönkaapistoihinkin. Oli siis aika vaalentaa keittiömme ilme. Tässä kuvia remontin eri vaiheista aina valmiiseen keittiöön saakka.
Keittiön tilasimme Alavudelta Miia keittiöiltä, joiden kanssa yhteistyö sujui todella hienosti. Tuija Metsoilan ammattitaidolla keittiö sai melkein kuin uusia neliöitä. Maalaushommat hoiti Maalaus ja Sisustus Tiina Asunmaa ja tiskikoneen liitännän Alavuden LVI Oy. Keittiön katon ja lattian uusimisesta ja listoituksesta vastasi Sapsun purku-ja rakennuspalvelu Oy. Sähkötöitä tarvittiin melko paljon. AP Hakala A-PRO Oy:stä huolehti siitä, että pistorasioita on tarpeeksi ja että sähkötyöt on huolellisesti tehty.
Keittiö on kuvissa vielä melko sisustamaton, mutta tällä hetkellä ei huvita kaikkia pöydänkansia purnukoilla täyttääkään...itseni tuntien sekin aika taitaa vielä koittaa😄.

Kuukauden päivät ilman keittiötä, pahvilautasilta syönti sekä pihagrillin käyttö toppatakissa alkoi jo vähitellen kiristää pinnaa. Suuri kiitos kuuluu myös appivanhemmilleni, jotka keittivät kahvia ja tarjoilivat aterioita sekä tulivat avaamaan remontoijille ovea .

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.12 | 00:02

I am a portuguese teacher.
I love your work.
Continue to bring beauty to the world.
Thanks

...
13.11 | 14:48

please translate in english o spanish o francais.

...
27.10 | 23:40

Hei,Tiina! Kuusissa on käytetty pellavakuitu "paperia", jota on revitty veteen, annetaan liota, jolloin siitä tulee massaa. levitä massaa ohuita kerroksia.

...
22.10 | 00:43

Hei,Tiina! Palaan aiheeseen vielä myöhemmin, kun kysyn tarkemmin ainekset.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS