Kotoilua

Vietettimme mieheni kanssa terassikauden päättäjäisiä. Ostimme terassinlämmittimen, joka oli tosi tehokas! Istuimme iltamyöhään ruuasta nauttien rakettien paukkuessa jossain melko lähellä...
Tunnelmallinen lauantai-ilta oman kullan seurassa 😊.
Nuorin tyttäremme piirsi isälleen nimpparikortin. Lisää hänen taiteiluaan voi katsella osoitteessa innudoggy.deviantart.com.
Sunnuntain iloksi valitsin verhojen ompelua:tyttärelle "räsymattoa" ja itselleni "pukettia".
Perjantain puuhana oli pipareiden koristelua! Säilyvätköhän jouluun asti😉.
Ihana lumi...ja mitä siitä voikaan rakennella!
Mummin ja papan pihassa voi harrastaa myös jääurheilua ;) . Mahtaako kenttä olla virallisten mittojen mukainen...
Lauantai sujui mukavasti parikymmentä vuotta vanhoilla leluilla leikkiessä😊. Pappa korjasi pikku-talon ja nyt toimivat valotkin!
Pääruuan jälkeen jää vatsaan mielestäni aina jälkiruuan mentävä kolo 😊. Tämän "nyhjää tyhjästä"-jälkiruuan raaka-aineiksi jääkaapista löytyivät edellisen päivän marjasekoitus, Valion vanilijarahka ja pehmeä rasvaton rahka, Vanilla vanilja ja kinuski kastikkeet ja maustamaton rasvaton jugurtti. Marjat survoin sauvasekoittimella, joten jälkkärin koostumus on söpön samettinen suussa. Lähinnä tuo kinuskikastike oli mielestäni koko homman juju. Nam!
Leipominen on ihanan rentouttavaa. Pullan leipominen on suosikkipuuhaani ja monen sadepäivän pelastus...perhe pitää erityisesti syömisvaiheesta :) .
Musisointi on mieheni ja minun yhteinen harrastus. Mainio löytö oli Pekka Simojoen uusin laulukirja "Veisut". Siihen on koottu sata suosituinta yhteislaulua nuotteineen. Suosittelen!
Sadonkorjuuherkku maustettuna esim. pippurilla, suolalla, yrteillä ja voilla valmistuu mukavasti uunissa. Odotellessa voi lukea vaikka sisustuslehtiä :) .

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.05 | 10:42

hienot kuvat

...
23.04 | 13:14

missä haku on

...
02.04 | 09:33

minä tykkään askarrella

...
25.02 | 11:23

Wau. Tykkään tästä aiheesta. Olen itse maalannut posliinille tuon kuvan. Kauniita töitä. Olen kuvis ope

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS