Blogi

Onhan tätä jo orotettuki!

Tämon kyllä ollu ihmeellinen kesä. Joka pualella Suamea on pääsääntöösesti ollu kylmää ja sateesta. Huvittavaa oli, ku mun mies eilen totes lenkillä, jotta tohtiiko sitä ny ollenkaan lähtiä lyhythihaasella liikenteesehen. Pitkiistäkalsariista soli jo juhannuksen jäläkehen luopunu.

Kaikkea sitä tuloo tuumaaltua ku mekin käpsytellähän melekeen joka päivä.  Mehän ollahan tultu tuplamummiksi ja-papaksi täs ny vuaren sisällä. Mies totes, siinä ku käveltihin ja katteltihin meirän varjoja, jotta ku niitä kattoo ei heti arvaasi minkä ikääsiä ollahan Leveä hymy . Onneksi ei tarvitte kuljettaa peiliä mukana...ja näyteikkunoota on harvakseltansa. Tärkeentähän täs varjojutus tietysti oli justihin se itte varjo, ku son seuraus siitä auringonpaisteesta, ja siitä seuraa sitte taas se, jotta voi kaivella kesävaattehet esille.

Minen ymmärrä, mitä niille kesäpairoolle ja-koltuulle talaven aikana oikeen tapahtuu, ku ne näyttää niin nuhujuusilta? Kaupoolle siis... 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.12 | 00:02

I am a portuguese teacher.
I love your work.
Continue to bring beauty to the world.
Thanks

...
13.11 | 14:48

please translate in english o spanish o francais.

...
27.10 | 23:40

Hei,Tiina! Kuusissa on käytetty pellavakuitu "paperia", jota on revitty veteen, annetaan liota, jolloin siitä tulee massaa. levitä massaa ohuita kerroksia.

...
22.10 | 00:43

Hei,Tiina! Palaan aiheeseen vielä myöhemmin, kun kysyn tarkemmin ainekset.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS